събота, 25 март 2017 г.

Where Are Ü Now? (update & размисли)


 Знам, че отдавна време не съм писал тук. За да сме точни месец и двадесет и три дена, но можеше и да е по зле, нали? Това няма да е от онези постове, в който се оправдавам как имам много домашни и тестове и нямам време да пиша. Или как съм в читателски застой или нямам идеи за блога. Тази почивка се случи случайно. Но понякога е здравословно да си вземеш почивка от нещо като блогърството, защото то може да бъде изморително и поглъщащо времето, занимание. Особено, ако последните месеци единственото, за което си писал са еднообразни ревюта и ежемесечни Wrap Up постове. Това и направих аз - взех си една неопределена почивка за да събера мислите и идеите си. През тази почивка дори намалих и малко четенето, но според мен няма проблем, защото осъзнах, че няма нужда да гледаме на четенето като някакъв вид състезание. Не можем да свързваме книгите само с книжни маратони и изпълняване на годишни предизвикателства. Ако броят на прочетените книги за вас е по-важен от стойността, то тогава имате проблем. А пък може и аз да имам.
 Не съм писал ревюта от векове и не знам кога ще седна да напиша първото си за годината. А дори не знам дали искам. Предполагам, че ще разбера в процеса на работа. Знам, че едва ли сте отразили отсъствието ми, тъй като съществуват стотици блогове, с които може да ме замените. Блогове, които покриват същите интереси и може би ви дават повече. Но трябва да изразя ясно, че аз не съм тук за почитатели или популярност, а просто за да изкажа мнението си по теми, които ме вълнуват. Дори и това мнение да бъде прочетено от двама-трима, няма да се хвана за главата и да започна да търся пътя към преобразяването ми в "популярен блогър", ако изобщо съществува такава титла.
 Ще дам всичко по силите си за да продължа този блог и да съм по-активен. Дали това ще стане зависи само от настроението и мотивацията ми. Ами това беше краткото "как е?" послание. Надявам се, че ще се срещнем отново.

Няма коментари:

Публикуване на коментар