неделя, 25 септември 2016 г.

New Fall Series - To-Be-Watched

 Напоследък чета и пиша само за краят на лятото - обзор на книги, филми, сериали, музика и велики моменти, но не нека спрем да гледаме към миналото и да се насочим към бъдещето. Това смятам да направя аз сега, защото ще ви представя едни от най-вълнуващите американски телевизионни продукции, които ще се завъртят на екран тази есен. Точно на 20 Септември открихме тв сезон 2016-2017 и аз съм страшно развълнуван от този факт. Надявам се това да е още един добър период на сериали и дано повече продукции бъдат подновени, но има време да мислим и за това. Ето ги най-горещите и очакваните от мен сериали за есента.

Timeless (NBC)


 Винаги започвам с най-интересното или по-скоро с най-добрия трейлър за нов сериал. Тази година е спорно да кажа коя е най-очакваната от мен продукция, но "Timeless" е някъде на върха. Става дума за пътуване във времето - една тема, която напоследък е крайно популярна сред такива продукции. Миналото е застрашено от злодей, който иска да промени важни исторически събития и войни. Екип от войник, учен и преподавател по история ще тръгнат на невероятно пътешествие за да спасят миналото и да предотвратят заплахата, която тегне в бъдещето. За да разберете по-добре историята, линк към трейлъра ще оставя тук. Не знам за вас, но на мен това ми звучи крайно интригуващо, въпреки неуспеха ми с "Legends of Tomorrow", тук съм уверен, че пътуване из времевото пространство ще ми допадне.
ПРЕМИЕРА: 4 Октомври за България


Frequency (The CW)


 Докато сме на вълна минало-бъдеще, ще ви представя и една продукция на CW, озаглавена "Frequency". Тук проследяваме историята на жена, която случайно се свързва с починалия си баща от миналото. След като тя го предупреждава, че той ще умре, живота и в настоящето се променя - всичките и приятели не я помнят и тя самата не знае коя е. Не успях много добре да преразкажа сюжета, но трейлъра е тук. Винаги съм бил почитател на телевизия CW и се радвам, че тази година няма нови шоута със супергерои (като изключим втори сезон на Supergirl). Този сериал ще е глътка свеж въздух за телевизията, както и за мен.
ПРЕМИЕРА: 6 Октомври за България


This is US (NBC)


 Определено ще имам проблем да ви въведа в сюжета на този сериал, защото от трейлъра не се разбира много. Знам, че "This is US" проследява историите на хора, които споделят един и същи рожден ден и това колко различно живеят те. Ами, това е което успях да измисля, промото е тук. Това ми прилича на една много вдъхновяваща и сладка семейна драма, а аз съм фен на неща, които стоплят сърцето. Ще му бъде даден шанс на сериала и се надявам да имаме бъдеще заедно. (да току-що осъзнах как прозвуча това) 
ПРЕМИЕРА: 21 Септември за България


No Tomorrow (The CW)


 От създателите на "Jane the Virgin" идва... Да ще го гледам! Никога не бих изпуснал нещо от сценаристите на една от любимите ми комедии "Непорочната Джейн". Много хора се изказват негативно по адрес на този сериал още преди да са го видели. Това са хора, които смятат, че трябва да има повече шоу програми със супер герой, но аз казвам достатъчно. Време е за малко разнообразие и това в случая е "No Tomorrow". В него ще проследим историята на Ейви, която разбира, че краят на света е близо. Понеже апокалипсиса идва тя иска да изпълни всички неща, които не е успяла през живота си. И забавното и изживяване започва. Трейлъра (тук) не бе много убеждаващ, но аз вече бях решил, че ще гледам тази продукция, затова ще се надявам на добър резултат.
ПРЕМИЕРА: 5 Октомври за България

 Понеже няма как да представя всички сериали подробно, ето го и останалият списък със сериалите, които ще започна тази есен. А по-долу са тези, които все още са под въпрос. 

Други обещаващи сериали:
Designated Survivor (ABC)
Pitch (FOX)
American Housewife (ABC)
Speechless (ABC)

Рискове:
Conviction (ABC)
The Good Place (NBC)
Kevin Can Wait (CBS)
Notorious (ABC)

1 коментар:

  1. Една част от заглавията са и в моят списък, ще види какво ще излезе накрая :). Дано този сезон се окаже силен.

    ОтговорИзтриване