неделя, 15 януари 2017 г.

Vas happening?


 Първи пост за 2017 🎉🎉🎉! Колко вълнуващо, нали. Днес е неделя и просто реших да ви кажа здравейте и да споделя как съм, какво чета, гледам и слушам. Можем да наречем това нещо като daily пост. Та, какво става - 2017 започна изключително добре с ваканцията след коледната ваканция, през която успях допълнително да си почина и "науча" (последното беше шега). За жалост не четях толкова колкото си почивах, но няма значение. В момента чета "По Залез" на Александра Бракен, която започнах още през Декември и продължавам да я влача и този месец. Напоследък чета изключително бавно, въпреки предоставеното ми свободно време. Днес сметнах, че ако чета по 18 страници всеки ден ще успея да прочета книгата до края на Януари. Колко амбициозно нали - да прочета цяла една книга за един месец? Надявам се плана ми да проработи. Докато говорим за книги ще споделя и някои издателски новини, които най-вероятно вече сте чули, но все пак и аз се вълнувам за излизането на "Библиотека от души" и "Империя на бури" този месец. Съмнява ме да успея да прочета тези книги в близките три-четири месеца, но е хубаво, че поне ще излязат на българския книжен пазар.
 От страна на сериали съм по-добре като не изоставам с абсолютно нищо, дори тази седмица намерих време да binge-watchвам (мразя да пиша тази дума така) една нова комедия от Netflix, която се казва "One Day At A Time". Изгледах 13-те епизода в рамките на няколко дена и останах силно впечатлен. Проверих и другата продукция на Netflix - "A Series Of Unfortunate Events", която е адаптирана по поредицата книги със същото име, но за жалост тя не успя да ми се хареса и я изоставих след изгледаните два епизода. Тъжно, защото наистина очаквах този сериал с нетърпение и се надявах на много повече.
 И предпоследния абзац се пада на музиката, защото трябва да изпълним пълното мото на блога ми, което е музика, книги, сериали. Все още сме само 15 дена в новата година и няма кой знае какви забележителни неща, освен песните "Shape of You" и "Castle on the Hill" на Ed Sheeran. Скоро очаквам и клипа на Taylor Swift & Zayn за "I Don't Wanna Live Forever", както и целия саундтрак на филма "Fifty Shades Darker", който ще включва песни от други добри изпълнители като Halsey, John Legend, Nick Jonas ft. Nicki Minaj и Sia. 
 Това бе от мен за днес, този пост изключително много ми хареса и мисля, че трябва да започна да пиша повече такива публикации. Надявам се скоро отново да се "срещнем" с още интересни за мен теми. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар