вторник, 14 юли 2015 г.

Летни предложения!


 Няма нужда да ви напомням, че е лято. Лятото е приятен сезон, в който трябва да се отдадем на заслужена почивка, а защо не си почиваме и с книга в ръка? Обикновено лятото най-често изпадам в "лятна депресия", което е странно. Имам толкова много време за четене, но по-малко желание. Всъщност моята депресия вече е започнала. С тази публикация ще направя някои летни предложения, които евентуално могат да ни избавят от тази депресия и ни накарат да се насладим на почивката си. Не съм чел никои от тези книги, защото реших, че така би било по-забавно... за мен.

 1. "Целувка за Ана" от Стефъни Пъркинс
    Събитията се развиват в Париж. Имам в предвид в Париж... не знам за вас, но само като чух това и вече разбрах, че тази книга ще е перфектното любовно приключение. Сладка, романтична и освобождаваща. 

2.  "Заедно на път" от Сара Десен
  Смятах да я започна още миналата година по същото време, но все не намирах удобния момент. Ако и вие искате да прочетете тази книга, по-добре го направете през лятото. Защото лично аз се дразня, когато чета за летни почивки през зимата.

3. "Гондолата на времето" от Ева Фьолер
 Тук събитията се провеждат в красивата Венеция. Това е книга, за която чаках дълго време да бъде издадена и ето, че когато това най-накрая се случи, все още не съм я прочел. Фенове на поредицата "Скъпоценни камъни", призовавам ви! Купете си тази книга - в нея ще откриете красив град, пътуване във времето и една невероятна история! Надявам се много скоро да се присъединя към вас. 

  


4. Приключенски книги
 Ако пък си падате по приключения и премеждия през лятото, може да подберете книги като "Дивергенти" от В.Рот, поредицата за Хари Потър, "Град от кости" на К.Клеър и много други експлозивни четива.

5. Комикси
 Ако пък си падате по комикси или графични романи - не се страхувайте да подберете няколко за ваканцията си. Все пак комиксите вече все по-често са третирани като малки книги в нашата общност. Не е задължително да четете за супергерои или други банални неща, морето е пълно с различни видове риба.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар