сряда, 2 декември 2015 г.

December TBR

 Hello, December. It's me...
 Започва може би един от любимите ми месеци, а именно Декември. Можете и сами да се досетите, че ми е любим заради коледните празници и настроение, а не заради всички класни работи, които трябва да правиш през целия месец.
 Ще се опитам през Декември да бъда колкото се може по-спокоен и весел заради Коледа и естествено ще се опитам да чета повече. В средата на Декември, всичките ми сериали ще излязат в заслужена зимна "ваканция" и ще ми се отдаде голяма възможност и доста време за четене. Говоря разбира се за датите след 20-21. Затова TBR-а ми този месец е необичайно по-пълен (само остава и да го изпълня).


Няма повече да ви се оплаквам, затова направо започваме с книгите.
 Първо ще дочета "Алената кралица", която чета цял Ноември. Остават ми около 200 страници, така че съм оптимистично настроен и в очакване на големият финал.
  След това смятам да продължа с нещо коледно, а именно "Мисия Коледа" от Ани Сандърс. Историята ми с тази книга е доста забавна. Не, всъщност не е. Просто миналата година си я купих (заедно с още някои коледни книги), започнах да я чета, но напредвах бавно и докато преполовя книгата, Коледа вече беше приключила, затова си я оставих за тази година, за да мога да и се насладя по-бавно и хубаво. Все още не съм решил дали ще почна отначало да я препрочитам или от там докъдето съм стигнал. Дилема.
 После продължавам с месечната ми книа от местната библиотека и този месец това е "Книжарничката на острова" от Габриел Зевин, на която бях хвърлил око от повече от година.
 Надявам се да ми остане време и за "Фенка" от Рейнбоу Роъул.

 Това е всичко засега, да видим как и този месец ще се развие. Надявам се Декември да ви е успешен и изпълнен с много емоции и хубави мигове.

3 коментара:

  1. Алена Кралица е страхотна! надявам се и на теб да ти хареса, колкото и на мен и очаквам ревюто ти с нетърпение!
    Надявам се да успееш с декемврийските начинания, все интересни книги си си подбрал.

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, включвам се към отбора на "Алена кралица", според мен е един от най-добрите дебютни романи на годината и страшно много се надявам да ти хареса! Ще се радвам да прочета ревюто ти след това! Приятно четене!

    ОтговорИзтриване
  3. Само преди няколко дни свърших „Алената кралица“ и с ръка на сърцето мога да кажа, че книгата е невероятна и просто трябва да бъде прочетена от всеки

    ОтговорИзтриване