събота, 30 април 2016 г.

Reign TV Tag


 Докато съм в така наречения reading slump (книжна депресия), реших да се фокусирам върху сериалите си. Затова реших да измисля някаква идея за тях и случайно попаднах на този таг, вдъхновен от продукцията "Reign", която току-що се завърна с нови епизоди по The CW.

 1. Мери - Силна и решителна женска героиня  - Тук имам много опции, но ще се спра на Куки от "Empire" (Империя). Тя е безстрашна, опасна и много дива, а безкрайната любов, която изпитва към семейството си я прави перфектният женски персонаж, на който да се уповаваш. 

 2. Францис - Герой с тъмни тайни, но голямо сърце - Не исках отговора да бъде очевиден, но мисля, че Оливър от "Arrow" (Стрелата) отговаря на това описание. Всички знаем за тъмното му минало на острова и тайните, които крие, но зад всичката тази мистерия се крие едно добро сладко момче, което обича приятелите и семейството си.

 3. Катрин - Герой с проблемно минало, едновременно добър и лош - Трябва ни герои, който да мразя и обичам по едно и също време. Идват ми на ум Петра от "Jane the Virgin" (Непорочната Джейн), която забъркваше неприятности в първия сезон, но после ми стана толкова интересна и забавна за гледане. Както и Каи от "The Vampire Diaries" (Дневниците на вампира), който обожавах в ролята на злодей. 


 4. Баш - Герой, който не можеш да не боготвориш заради качествата му - Един от новите ми любими герои е Лив от "iZombie". Тя има пълният пакет качества за добър герой, макар че се държи различно във всеки епизод, ние знаем коя е истинската Оливия. 

 5. Хенри - Герой, чиято смърт те е съсипала - Да, сякаш е възможно това да е само един. ВНИМАНИЕ! Следните редове съдържат спойлери, тъй като говорим все пак за умрели персонажи. Никой не прави смъртта по-добре от "Game of Thrones" (Игра на Тронове) затова... Нед Старк, Джон Сноу, Кал Дрого и епичната "Кървава сватба", на която видяхме как 1/2 от Старките измира. Списъкът продължава и с...Лео от "Chasing Life" (Борба за живот), сем.Грейсън от "Revenge" (Отмъщението), Половината каст от "The Walking Dead" (Живите мъртви), Алисън от "Teen Wolf", Еди от "The Flash" (Светкавицата) и списъка продължава...

 6. Кена - Герой, чиято съдба мислехте, че ще е различна - Ами, не очаквах тази внезапна промяна на Белами от "The 100" и определено не ми харесва. Но много често се случва разминаването между идеите на зрителите и тези на сценариста. 


 7. Гриър - Герой, готов да се жертва за приятелите си - Какъв по-добър избор от Бари (The Flash). Той е любимият ми супергерой - скромен и леко странен, но същевременно сърдечен и решителен. Run, Barry, RUN!

 8. Лола - Герой, който ви е предал - Едно от най-големите предателства, който не съм очаквал никога, беше това на Уорд от "Agents of SHIELD" (Агентите на ЩИТ). Никога не съм си и помислял, че има предател в отбора, и то един от любимите ми герои. Did you have to do this? I was thinking that you could be trusted.

 9. Лейт - Лоялен герой, който се приели в сърцето си без проблем - Майкъл от "Jane the Virgin". В началото на сериала бях отбор Рафаел,  но по-късно разбрах, че съм на грешната страна. Майкъл е лоялен, сладък, безгрижен - иска ми се дори да го познавах и да сме приятели в реалния живот.

 10. Нострадамус - Герой, който създава неприятности  - Почти във всеки сериал има по няколко злодея, затова ще е грях, ако посоча само един. Ще пропусна този последен въпрос.

 Това беше всичко за сега. Надявам се този таг да ви е харесал, не знам колко от вас гледат сериали, затова не тагвам никого отново, но ако имате желание - направете го.

2 коментара:

  1. Страхотен таг! За 6 те разбирам напълно, сезон 3 буквално съсипа мнението ми не само за Белами, но и за някои други от героите, които харесвах преди.

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова забавен таг! Почти всички от гореспоменатите сериали съм гледала или продължавам да гледам и съм на 100% съгласна с теб, особено за 2, 4, 6 и 9! :D:D

    P.S. Дано скоро излезеш от този reading slump :(

    ОтговорИзтриване