петък, 5 август 2016 г.

My Fictional TV Squad


 Днес ще ви запозная с моя въображаем squad [приятелска група]. Реших да направя нещата по-интересни и да включа герои от тв сериали като ще включа както момчета, така и момичета, защото не бива да сме сексисти, нали така?


Бари Алън от "Светкавицата"
 Бари е един от любимите ми супер герои заради разбира се неговите качества. Той уважава и обича безкрайно своето семейство и приятели и е готов на всичко за тях. Едно от най-важните качества, които всеки приятел трябва да притежава е лоялност, а Бари стои плътно зад тази дума. Също така е голям nerd (усобняк) като мен и смятам, че ще си паснем.


Лив от "iZombie"
 Следва още един любим герои, този път от женски пол. Не знам колко хора са запознати с "iZombie" и Оливия Мор, но тя е един от най-готините и свестни измислени герои в момента на екран. Със способностите си на зомби, тя помага за разрешаването на куп убийства и престъпления. Бих я описал със следните думи - отдадена, великодушна и целеустремена. Мистериите и загадките я следват навсякъде, където отиде, а аз ги обожавам не по-малко от нея самата.


Стайлс от "Teen Wolf"
 Не мисля тук да говоря много, защото това е Стайлс. Имам в предвид THE Стайлс Стилински. Всеки иска да е приятел с него, включително и аз.


Лоръл от "How to get away with Murder"
 Въпреки, че понякога носи беди със себе си и създава спорове, Лоръл е умна и очарователна момиче  жена. Тя е отдадена на работата си, точно толкова колкото и на приятелите си. Тя дори ме вдъхновява понякога и бих желал дори да и подражавам.


Лео Фитз от "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."
 Още един любим герои. Каква изненада - отново е учен и отново е усобняк. Това, което харесвам най-много във Фитз е, че спокойствието и позитивизма, които излъчва. Дори в най-стресовите ситуации той умее да се контролира. Скромността му е много сладка и като цяло е просто много симпатичен и лесен за харесване.


Ноа Фостър от "Scream"
 Ноа път би бил човек, с който ще споделям интереса си към сериали. Въпреки че той си пада само по ужаси и влага огромна страст в хобито си. Виждам ни на една пейка край парка потънали в дискусии за новия епизод на любими ни сериал. Просто той е много земен герой и мога да фантазирам най-нормалните и обикновени неща с него.


Пета от "Dark Matter"
 Мисля, че разбрахте типа герои, които бих взел за приятели - мили, невинни, сладки и очевидно умни. Пета не е изключение. Тя спада към списъка с най-чаровните, щедри и честни герои. Просто я обожавам.

 Така като гледам изглежда съм събрал само умници тук - специалисти по органична химия, медицина, право и какво ли още не. Докато пишех този пост се сетих за още толкова герои, които бих желал наистина да опозная, но реших да се придържам към първоначалния списък. Все пак ето някои почетни споменавания (honorable mentions)...

Джамал от "Empire"
Феликс от "Faking It"
Майкъл от "Jane the Virgin"
Бей от "Switched at Birth"
София от "Young & Hungry"

1 коментар:

  1. Страхотен пост! ^^ Знам почти всички герои, които си изброил и без съмнение щях да избера същите. ;д Особено Лив, София, Стайлс, Бари и Лоръл - няма втори като тях. ^^

    ОтговорИзтриване