петък, 2 декември 2016 г.

November Wrap-Up & December TBR


 Последен месец от годината, хора! Но преди това - Ноември и най-вече книгите  извинявам се имах предвид единствената книга, която прочетох през единайстия месец от 2016. Да точно така - само един единичен роман за всичките 30 дена. Определено можех да се справя много по-добре. Поне този пост няма да е много дълъг и няма да се изморя прекалено много докато го пиша. Всичките позитивни страни, които ви представям.
 Може би си казвате щом е прочел една книга поне е била запомняща се - ами това е точно така. "Илумине" от Ейми Кауфман и Джей Кристоф е книгата, която спаси месеца ми от тотален провал и евентуален reading slump. Мнението ми по това необикновено четиво е само позитивно, изпълни напълно очакванията ми. Знам, че може би съм един от последните, които не бяха чели (и най-вече преживели) "Илумине", но в действителност наистина всичкия този шум около тази история си си струва.
 След като тази ноемврийската и леко засрамваща част премина да се фокусираме върху последните ни моменти заедно през 2016. За Декември имам стриктно изготвен план на книгите, които искам да прочета, като както обичайно ще наблегна на коледното настроение.
Първата точка в плана ми е да допрочета "Неизчезваща" от Александра Бракен, която за жалост не успях да отметна миналия месец, но съм на финалната права и с нетърпение очаквам края. След това идва и първата коледна книга за сезона, а именно "Целувка в Ню Йорк" от Катрин Райдър, от която очаквам много, а после се надявам да продължа с "Любовта ми подари" - сборник с 12 коледни разказа, който ще се издаде от Сиела, но за жалост все още няма дата за издаването му. Това планирам да прочета до Коледа, а по време на коледната ваканция ще избера специални заглавия - най-вероятния ми избор ще са "По залез", "Двор от рози и бодли" или "Сянка и кост".
 Не съм взел решение още дали да участвам в Коледния Книжен Маратон, който блог-приятелите ми създадоха, но ще оставя официалния пост и събитието, ако вие желаете да се включите също. Сега ви оставям с пожелания за един чудесен и вълшебен месец...


1 коментар:

  1. Напълно те разбиран с прочетеното през Ноември, поне не съм единствената, която се е провалила с този месец. Аз все още не съм прочела "Илумине", но определено ми е в списъка за новата година. И последно искам да отбележа, че си избрал супер книги :) . Късмет през Декември!

    ОтговорИзтриване