събота, 2 януари 2016 г.

December Wrap Up & January TBR.


 Ето, че отмина и още един месец, а с него и година. Декември имаше най-голям потенциал от всички месеци до тук да се окаже успешен, но и това не се получи. Но като се замисля, как през Ноември бях прочел само една единствена книга, тези три книги са си направо рекорд. Преди да започна искам да ви пожелая 2016 да бъде много по-успешна и добра година, отколкото е била 2015 за вас - нека е изпълнена с много незабравими преживявания и емоции. 
 А сега, след като минахме и тази част, да се захващаме за работа. Както казах този месец прочетох три книги и това са...
 "Алена кралица" от Виктория Айвярд беше първата, която завърших през този месец, но трябва да отбележа, че по-голямата част от книгата прочетох през Ноември. Книгата беше добра, не беше невероятна, но добра. Няма смисъл да ви говоря, като имам цяло ревю за нея, затова просто ще го оставя тук.
 Следващата книга, която прочетох беше "Мисия Коледа" от Ани Сандърс. Много се радвам, че успях най-накрая да завърша с тази книга, въпреки неуспешния опит през 2014. Предразположи ме в приятно коледно настроение, сюжета беше свеж и определено беше нещо ново за мен - не най-добрата книга, но ще я определя като "приятно четиво". Оценката, която и дадох в Goodreads бе 3.5/5 звезди.
 И последната книга за 2015, се оказа неуспешна, но все пак... това беше "Хари: Биографията" от Алис Монтгомъри. Ако сте прочели краткото ми ревю в goodreads сте разбрали, че изобщо не бях доволен от тази книга. Авторката на биографията е подходила с голям непрофесионализъм. Цялата история се въртеше около всякакви други неща, но не и около главната тема. Дори не искам да се опитам да ви обясня колко абсурдни неща присъстваха, затова просто ще си замълча.

 Декември беше среден месец, бих определил интереса си като "горе-долу", "става", "може и още", Добър 3.50. През Януари нямам идея какво искам да прочета, имам толкова много книги, който си стоят на рафта и не знам въобще коя ще избера. Може би "Фенка" от Рейнбоу Роуъл или пък "Огнена наследница" от Сара Дж.Маас, в огромно дилема съм затова ще видим какво ще се окаже накрая. А има и толкова много книги, който трябва да излязат този месец като "A Court of Thorns and Roses" на Сара Дж.Маас, "The Darkest Minds" от Александра Бракен, а може и дори дългоочакваната "Уинтър" на Мариса Мейър - затова избора става невъзможен.

 Пожелавам ви Януари да е добър с вас и да сложете страхотно начало на новата година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар