четвъртък, 3 март 2016 г.

Сериалите през Март.


 Това е пост, който исках да направя много отдавна, но реших да почакам за месец, който може да ви предложи много по-вече от останалите. И, ето че този момент настъпи. Днес ще ви запозная с новите сериали, който ще стартират през март и ще изкажа моите първи впечатления и очаквания. Надявам се да ви е интересно!



"The Real O'Neals" - премиера за България: 3 Март
 ABC ще ни зарадва с още една семейна комедия. Сериала ще показва живота на семейство ирландци от Чикаго, чийто тайни определят истинският им живот и ежедневие, но всичко си идва на мястото, когато всеки един от тях решава да не крие тези тайни повече - и да каже истината. Първо, когато прочетох това - звучеше много по-сериозно, но от трейлъра разбрах, че всички тези тайни са представени в комичен вид и би трябвало да са забавни за зрителя.
 Въпреки че сериала идва от успешна телевизия като ABC, която е позната с хит ситкоми като "Modern Family", "The Middle", 'The Goldbergs" и други, "The Real O'Neals" може много лесно да се подхлъзне и да загуби зрители заради сериозни теми, който засяга. Вече има създадени петиции от групи, който са против сериала, и желаят неговото спиране, защото нарушава техните виждания и идеи.



"The Family" - премиера: 4 Март
 "Семейството" е описан като драматичен трилър, който също ще започне този месец по ABC. Той проследява завръщането на сина на кметица, след като е смятан за мъртъв години наред. На чело на актьорския състав стои отличената с Оскар - Джоан Алън. Цялата мистерия около сюжета ми допада и със сигурност ще му дам шанс. Надявам се сериала да пожъне голям успех. 



"Crowded" - премиера: 16 Март
 Ето още една комедия, която смятам да проверя този месец. Този път телевизията е NBC. "Претъпкано" разказва за Майк и Мартина, който най-накрая заживяват сами в дома си и решават да се възползват от това, но плановете им се провалят, когато порасналите им дъщери Стела и Шиа и родителите на Майк - Алис и Боб отново се връщат при тях. От празна къщата отново става "претъпкана". 
 Резюмето ми привлече вниманието, но мога да кажа честно, че трейлъра не ми допадна особено много и се надявам това да не е от онези ситкоми, на който не знам къде да се смея, затова монтажистите добавят изкуствен смях за да ми кажат къде е шегата. Ще дам само един шанс на сериала и ако не харесам пилотният епизод, най-вероятно ще го зарежа... но без негативни мисли. 



"Heartbeat" - премиера: 23 Март
 И сериала, който си смени името около три пъти - от Heart Matters, през Heartbreaker до това, но все пак знам как се казва в момента. Това е нова медицинска драма, която е базирана на истинският живот на д-р Кейти Маглиато и нейната книга. В главната роля е Мелиса Джордж, която играе кардиолог и не може да намери баланса между професионалният и личния си живот. 
 Продукцията трябваше да започне още през есента, но заради бременността на главната актриса беше отложен за пролетта. В момента не следя, нито една медицинска драма (след като изоставих Saving Hope), затова имам свободно място в дългия си списък от сериали.



"The Catch" - премиера: 25 Март
 И стигнахме до най-дългоочаквания сериал за месеца. От създателите на "Grey's Anatomy", "Scandal" и "How to get away with Murder". Да, точно така идва поредният проект на Shonda Rhimes и компанията й Shondaland. Ето и за какво се разказва - проследяваме Алис Вогмън - частен детектив от Лос Анджелис, която е станала жертва на измама... от собственият си годеник. Тя е решена да го открие преди това да провали кариерата й. Първоначалния трейлър, който излезе през Май 2015 ме развълнува много, но виждам, че са правени големи проблеми по продукцията и стилът е малко изменен. Но все пак това е Shonda Rhimes и така известната програма на ABC - TGIT (Thank God It's Thursday). Стискам палци и очаквам с нетърпение пилотният епизод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар