вторник, 22 март 2016 г.

Best February & March Tracks


 Отдавна ми се пишеше пост, свързан с музиката, затова реших да продължа със "серията" си - най-добрите песни за месеца. Този път обединих Февруари и Март по собствено желание. Надявам се предложенията да ви харесат, а още по-щастлив ще съм и ако вече ги знаете и ги слушате.

Ariana Grande - Dangerous Woman

 И вторият сингъл от новият албум на Ariana Grande, звучи така. В предишни интервюта, изпълнителката каза, че "това е най-добрият и проект правен някога". За момента, не мога да кажа дали това е така, но определено вече знам текста на песента, а излезе само преди седмица. 

Iggy Azalea - Team

 След ужасната година, която  имаше Iggy Azalea се завърна. Новото и парче много лесно може да се превърне в хит и се надявам това да се случи, защото Team е една от новите ми любими песни за месеца. Добре дошла отново, Iggy! А сега чакаме и албума, озаглавен "Digital Distortion".

Sia - Cheap Thrills

 Идеята на Sia за новият и албум (който излезе края на януари) е да събере всички песни, които е написала за други изпълнители и да ги издаде под собствено име. Такава песен е и Cheap Thrills, която всъщност е написана за Rihanna. Определено песента би и подхождала, но Sia и придава различно звучене, което ме кара да се зарадвам, че песента първоначално е била отказана.


Zayn - Like I Would

 Последното парче, което ще разгледам подробно е това на Zayn. Албума му Mind of Mine излиза този петък и аз съм повече от развълнуван, защото точно на тази съща дата (25 Март), той отбелязва една година, откакто напусна One Direction. Мина цяла една година. Колко много неща могат да се случат в кариерата ти само за една година.

Ето и останалите парчета за февруари и март...

Rihanna ft. Drake - Work


Little Mix ft. Jason Derulo - Secret Love Song



Fifth Harmony ft. Ty Dolla Sign - Work From Home

2 коментара:

  1. Ще ти предложа една група ;Д Не знам ще ти допадне ли, но на мен ми е една от любимите и правят хубави песни ;д We Are The In Crowd чуй я ако искаш. Аз цял март си слушах албумите им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено ще я потърся и чуя. Обичам да опитвам нови неща. Благодаря ти. =)

      Изтриване